E-POST PAKKER

Nyhetsbrev

Oppsett av profesjonelle nyhetsbrev hvor målet er å forsterke relasjonen, samt få interessenter til å bli kunder. Vi automatiserer prosessen fra kunden skriver inn sin e-postadresse på nettsiden din, til de første nyhetsbrevene er på plass. På den måten kan du gi verdi til interessenter, over tid, uten å jobbe aktivt med dem.

Onboarding

Vet du hvordan kundene benytter produktet eller tjenesten du gir dem? Sikre at de får maksimalt ut av produktet du tilbyr ved å sette dem i stand til å hente ut verdien. Det er her en onboarding kommer inn. Vi setter opp en automatisert e-postserie hvor målet er at kundene dine over tid får tips om hva de kan hente ut mer verdi av tjenesten de får av deg.

Referanse

Den beste måten du kan vite om kundene dine faktisk opplever at du gir verdi, er at de a) legger igjen penger hos deg mer enn én gang, eller b) anbefaler sine venner eller kolleger om tjenesten du leverer. Med referanser ber vi kunde legge inn en referanse i enten Google Review eller Trustpilot. Dette er en fin måte å drive merkevarebygging, samt en god måte å vite at du gir et godt produkt.

La oss ta en prat!

hei@brainwaves.no

Hvordan kan selskapet ditt benytte automatisert e-post for å øke opplevelsen av å være kunde hos deg?

Vi lager gratis forslag til hvordan dette kan se ut for deg og selskapet ditt. Først trenger vi litt info om deg. Vi tar gjerne utfordringen om du er snekker eller eventplanlegger. Mulighetene ligger der for alle.

 

Hva er hoved fokusområdet for bedriften din?

La oss ta en prat!

hei@brainwaves.no